Segurs

"SOSTRES: La Catalunya real no vol la independència.
CARRETERO: Com va dir Salvador Cardús a l’assemblea de dissabte, tot Catalunya sap que l’única solució és la independència. Hi ha pors, indecisions i interessos perquè això no arribi mai. Però tothom sap que la independència és l’única solució possible per a Catalunya.

SOSTRES: Independència és impossible.
CARRETERO: És possible, és necessària i és molt urgent. A més a més és l’única decisió que pot prendre Catalunya: perquè per jugar a estatutets i transferències, hem de demanar permís a Espanya.

SOSTRES: Quin és el primer pas cap a la independència?
CARRETERO: Telefonar a la secretària d’Estat americana, que per cert ja sap que tard o d’hora li acabarem telefonant, i explicar-li que l’hora de la llibertat per fi ha arribat. I, naturalment, posar-li el país a disposició per si algun dia han de venir a fer exercici a Europa i necessiten lloc per aparcar."

Si, fermament posicionada i, sense complexes. No parlo d'actors polítics ni mediàtics, parlo d'acció ferma i clara, més ben dit, de conviccions, de FARS, fars que ens situen, que ens ensenyen l'entrada a casa, el caliu, la seguretat; no, no parlo de líders, ni de déus, parlo de conviccions que ens permeten viure en aquest món sense barroques esquizofrènies, viure amb coherència. En aquest cas amb la coherència catalana. Les coses pel seu nom. Com la cantarella que al company Carol tan li agrada repetir, faci fred o calor: parlo de projectes sòlids, solvents i seriosos. Som joves molt del món, molt a la última, molt plurals, molt oberts i també catalans convençuts i coherents. Necessitem una societat cohesionada i factors com els valors i els drets són motors per a la consecució d'aquest objectiu i de tots els altres. Hi ha drets molt importants i tots ajuden a fer créixer l'autoestima i l'autorealització tan personal, com colectiva, reflexionem amb el dret a decidir, no el considereu primigeni? bàsic? Si. evidentment. Qualsevol ésser humà és molt més feliç si pot decidir per si mateix. Ha arribat l'hora de les decisions, aquesta hora que ens acompanya des del primer fins l'últim dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada