Maleta roja

De vegades un esdeveniment sobtat i molt dolorós, ens fa oblidar moltes de les coses posteriors a aquest esdeveniment sobtat i molt dolorós; si, moltes vivències i experiències anteriors, que només fan que recordar-nos i avisar-nos que són la conseqüència de l'esdeveniment sobtat i molt dolorós. Però hem d'aconseguir recordar, sempre, positivament, tot allò que un dia ho fou. així doncs, no ens podem permetre oblidar un estiu intens, plens de coneixences i descobriments, plens de rialles i algun plor, plens de vida i moviment. Acció i reacció.
Jo us recomano Londres ferventment. Però no em posaré a fer cap directori, me'l guardo per a mi. Tot i que si, hi deixo el meu bar preferit en aquell cantó...el meu barri preferit en aquell altre... el parc on vaig reflexionar... l'altre on vaig estimar..... hi deixo el carrer que em va emocionar....l'altre que em va deixar bocabadada...aquell de més enllà que em va fer somniar amb els ulls ben oberts.... hi deixo olors, colors, sensacions, emocions, pluja, sol, persones, somnis en stop. Hi deixo, hi vaig deixar una part de mi.
We should keep in our heart all the things that one day'd filled it with something useful, with some life, with movement, with some presents like the rich experience of growing up, like learning step by step.
Cada dia és nou i les valls no ens poden fer oblidar les muntanyes passades. No poden aconseguir enderrocar-les, per molt que ens castiguem i les volguem fer desaparèixer, mai ho aconseguirem. Per aquest motiu, el millor serà acabar amb un je ne regrette rien perque, on hi ha passat, no hi pot haver futur. On hi ha passat, només hi ha passat i lluitar-lo és una causa, definitivament, impossible.
Mirar endavant serà sempre la clau de volta.

Escalfor emboirada

Tot passejant per Clapham Common amb l'agradable regust del terros de sucre more, escantonat, que minuts abans s'havia fos dins el cafe. Fantàstic descobriment aquests ultims dies londinencs



Toni Castells.

La femme est avant tout sentimentale

Gerhard Richter

Robert Therrien

Renne Magritte (The spirit of geometry)
Edward Ruscha

Maurizio Cattelan

Auguste Rodin. Paolo Malatesta...Francesca da Rimini... Lancelot & Guinevere... et aussi,



Robert FrankJeff Koons



Carolee Schneemann


Souvenirs desde la Tate